Reprezentanţii PMP precizează în legătură cu declaraţiile lui Ionuţ Stroe cu privire la discuţii ale PNL cu PMP, în vederea unei posibile fuziuni, că partidul „a decis conturarea unei colaborări cu PNL pe proiecte concrete, dar PNL nu doreşte altceva decât desfiinţarea PMP pentru a-şi face loc în mod fraudulos pe dreapta eşicherului politic de la Bucureşti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În legătură cu declaraţiile recente ale purtătorului de cuvânt al PNL, domnul Ionuţ Stroe, PMP doreşte să facă următoarele precizari:
 
- Partidul Mişcarea Populară nu recunoaşte vreun rol de integrator al PNL în ceea ce priveşte unitatea dreptei
 
- Partidul Mişcarea Populară, prin deciziile structurilor colective statutare, a decis conturarea unei colaborări cu PNL pe proiecte concrete, dar PNL nu doreşte altceva decât desfiinţarea PMP pentru a-şi face loc în mod fraudulos pe dreapta eşicherului politic de la Bucureşti”, arată o postare de marţi pe pagina de Facebook a partidului. 
 
Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a anunţat, marţi, că a fost decisă în şedinţa BPN comisia de negociere care va dialoga cu ALDE, în vederea unei fuziuni, care va fi condusă de Dan Vîlceanu. Stroe a adăugat că PNL este în discuţii şi cu PMP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.