Actorul Bebe Cotimanis este invitatul episodului de sâmbătă din sitcomul „Oportuniştii”, difuzat de Prima TV de la ora 19:15.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Neluţu primeşte de la ţară un porc pentru sărbători. Până atunci, îl ţine pe balcon. Ema nu agreează ideea şi Neluţu apelează la Ştefy pentru ajutor, astfel că vânzarea porcului este anunţată online.

Bebe Cotimanis s-a mutat deasupra şaormeriei şi e deranjat de mirosul de mâncare ce vine de la vecini. Îi somează să ia măsuri.

Regizorul Misirianţu abordează o domnişoară în bar şi află că e reporter la Prima TV.  Îi vine ideea să facă un spectacol de Crăciun în şaormerie.

Dintr-o dată, lucrurile se complică, porcul dispare, iar Bebe Cotimanis ajunge să fie Moş Crăciun, fără voia lui. 

Sitcomul „Oportuniştii”, care are în centru cinci personaje şi viaţa lor marcată de situaţii amuzante, a debutat la Prima TV pe 18 septembrie.

Fiecare episod are un invitat special, de la vedete din lumea muzicii şi a filmului la sportivi, care îşi joacă propriul rol în serial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.