Comedia SF „Don’t Look Up”, cu Leonardo DiCaprio în rol principal, drama „The Power of the Dog”, cu Bennedict Cumberbatch, ultimul volum din sezonul final „La casa de papel” şi sezonul secund din „The Witcher”se numără între noutăţile lunii decembrie pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Power of the Dog”, dramă neo-western regizată de Jane Campion, premiată anul acesta cu Leul de Argint la Veneţia, cu Benedict Cumberbatch în rolul unui fermier tiranic, dar charismatic, şi cu Kirsten Dunst, Jesse Plemons şi Kodi Smit-McPhee în distribuţie, va fi disponibil din 1 decembrie.

Filmul are la bază romanul scris de Thomas Savage. În anul 1925, fraţii Burbank sunt fermieri bogaţi în Montana. La restaurantul Red Mill, în drum spre piaţă, o întâlnesc pe Rose, proprietara văduvă, şi pe fiul ei, Peter. Phil se comportă atât de crud încât îi duce pe amândoi până la lacrimi, bucurându-se de rănirea lor şi stârnind râsul colegilor săi - cu excepţia fratelui său George, care o consolează pe Rose, apoi decide să se căsătorească cu ea.

Ultimele episoade din „La casa de papel” vor fi disponibile din 3 decembrie.
Banda este închisă în Banca Naţională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reuşit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi aşteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra şi, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în faţa lor apare un duşman mai puternic decât toţi ceilalţi întâlniţi până atunci - armata. Se apropie sfârşitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

„The Hand of God/ E stata la mano di Dio”, regizat de Paolo Sorrentino, recompensat cu marele premiu al juriului Festivalului de la Veneţia, va putea fi vizionat pe serviciul de streaming începând cu 15 decembrie.
Filmul lui Paolo Sorrentino („La Grande Bellezza”) spune povestea unui tânăr în Napoli anilor ‘80. Filippo Scotti joacă rolul Fabietto Schisa - un adolescent ciudat a cărui viaţă excentrică e dată peste cap mai întâi de sosirea lui Diego Maradona, apoi de un accident şocant din care fotbalistul îl salvează fără să vrea, schimbându-i viitorul.

Al doilea sezon „The Witcher”, serie cu monştri şi magie bazată pe cărţile fantasy ale scriitorului Andrzej Sapkowski, cu Henry Cavill în rolul principal, va debuta pe 17 decembrie.

Sezonul secund al serialului „Emily in Paris”, cu Lily Collins în rol principal, va fi lansat de Netflix pe 22 decembrie. În noile episoade, Emily se descurcă tot mai bine în oraş, dar încă se luptă cu stilul de viaţă francez. După ce a intrat într-un triunghi amoros cu vecinul ei şi cu prima ei prietenă franţuzoaică, Emily este hotărâtă să se concentreze asupra muncii sale - care se complică pe zi ce trece. La orele de franceză, ea întâlneşte un coleg expat care o enervează şi o intrigă.

Comedia SF „Don’t Look Up”, scrisă şi regizată de Adam McKay, cu Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Cate Blanchett şi Meryl Streep în distribuţie, va fi lansta pe 24 decembrie.
Kate Dibiasky, absolventă a facultăţii de Astronomie, şi profesorul ei, dr. Randall Mindy, fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat. Cu ajutorul doctorului Oglethorpe, Kate şi Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei preşedinte Orlean şi al fiului ei linguşitor şi angajat în funcţia de şef de personal, Jason, până în studiourile „The Daily Rip”, un matinal plin de viaţă, găzduit de Brie şi Jack. La doar şase luni distanţă de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de ştiri de 24 de ore şi atragerea atenţiei publicului obsedat de reţelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedeşte a fi o sarcină surprinzător de comică.

Tot din decembrie, pe Netflix pot fi vizionate „The Unforgivable”, o dramă poliţistă în care Sandra Bullock joacă rolul unei foste condamnate bântuite de trecut, şi documentarul „Voir”, o colecţie de eseuri vizuale care celebrează cinematografia, produsă de David Fincher.

Din 31 decembrie, va fi disponibil şi lungmetrajul „The Lost Daughter”, primul film scris sau regizat de actriţa Maggie Gyllenhaal, premiat la Veneţia şi cu patru trofee Gotham.
Drama, bazată pe romanul omonim semnat de Elena Ferrante, o are în centru pe Leda (jucată de Olivia Colman), o femeie de vârstă mijlocie care se află singură în vacanţă şi îşi aminteşte de zilele în care era soţie şi mamă tânără. Rolul ei în tinereţe este jucat de Jessie Buckley.
Maggie Gyllenhaal a scris, regizat şi produs filmul.Din distribuţie fac parte Dakota Johnson, Dagmara Domińczyk, Peter Sarsgaard, Paul Mescal, Oliver Jackson-Cohen, Ed Harris şi Jack Farthing.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.