Doi adulţi, un bebeluş şi un copil în vârstă de trei ani au murit marţi într-un incendiu, în sediul unei foste agenţii bancare, pe care au ocupat-o, în centrul Barcelonei, au anunţat pompierii din al doilea cel mai important oraş spaniol, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victimele sunt ”doi adulţi, un bebeluş şi un copil în vârstă de trei ani”, a anunţat însărcinatul cu operaţiunea pompierilor, Ángel López.

Incendiul a fost stins, a precizat el.

Localul în care a izbucnit incendiul, marţi dimineaţa, către ora locală 6.00 (7.00, ora României), ”este o fostă agenţie bancară ocupată”, în Piaţa Tetuan, a precizat acest pomper, care nu a oferit detalii despre victime.

Alte patru persoane care ocupau localul s-au putut salva de flăcări şi au fost găsite într-o curte de către pompieri, a precizat López.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.