Compania Altex afirmă că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a ridicat sancţiunea suspendării site-ului firmei, după ce au fost corectate erorile de semnalizare a reducerilor de preţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Altex România, liderul pieţei locale de retail, a refăcut semnalizarea reducerilor pentru unele produse din site-urile altex.ro şi mediagalaxy.ro, conform recomandărilor ANPC. Autoritatea a constatat corectarea abaterilor şi a ridicat sancţiunea complementară de suspendare a activităţii. Astfel, retailer-ul ȋşi va desfăşura ȋn mod normal activitatea online, cât şi pe cea din magazine, inclusive mâine, ȋn ziua de Black Friday", a transmis compania, joi, într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii acesteia au afirmat că au plătit cele două amenzi contravenţionale emise de ANPC, pentru altex.ro, respectiv mediagalaxy.ro.

"Ne cerem scuze tuturor clienţilor pentru erorile comise, le-am remediat imediat cum ne-au fost sesizate. Pe cei care au fost afectaţi de aceste erori ȋi rugăm să ne contacteze la numărul de telefon 021.9196 şi vor primi tot suportul necesar. Ȋi asigurăm că vom investi ȋn perfecţionarea proceselor şi sistemelor, astfel ȋncât să le oferim, ȋn continuare, cele mai mici preţuri din România şi cea mai bună experienţă de cumpărare”, a declarat Andreea Nucă, Director Customer Service Altex România.

De Black Friday, toate magazinele Altex şi Media Galaxy vor avea un program special – vor deschide de la ora 7:00 dimineaţa, astfel ȋncât clienţii să se evite aglomeraţia ȋn interiorul unităţilor.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a amendat Altex cu 50.000 de lei pentru că oferea la vânzare produse cu reduceri înşelătoare de Black Friday. Magazinul nu aplica reducerile din preţul de referinţă, fiind descoperite pe site peste 1.000 de produse cu abateri de preţ. Comisarii instituţiei au propus suspendarea activităţii până la încetarea practicii comerciale incorecte. Altex a transmis ANPC că nu poate fi corect într-o piaţă unde nimeni nu este.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.