Victor Angelescu, acţionar principal al FC Rapid, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-1, că este mulţumit de acest rezultat şi că nu mai spera în egalare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E un punct câştigat, mai ales că am dat gol în minutul 91. Sunt mulţumit, normal. E păcat că se întâmplă acest lucru, că nu vor fi spectatori. Normal ar trebui să îi lase pe cei vaccinaţi să vină la stadion. Sincer, nu mai speram în egalare. Felicit Dinamo pentru joc, au jucat foarte bine în seara asta. Am făcut un meci foarte bun cu CFR şi ştiam că o să fie foarte greu cu Dinamo. Avem 22 de puncte după 13 etape, zic că suntem bine pentru o nou-promovată. Am jucat slab până la gol. Per total sunt mulţumit”, a spus Angelescu.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1. Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje ’55. Pentru Rapid a egalat Carnat ‘90+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.