Elton John, care a lansat vineri albumul „The Lockdown Sessions”, a confirmat pentru NME că lucrează împreună cu Ed Sheeran pentru o piesă de Crăciun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sheeran a vorbit despre această colaborare în urmă cu câteva zile la NPO Radio 2, pentru care a declarat că John l-a abordat anul trecut pentru o colaborare după ce a descoperit că propriul lui cântec de Crăciun „Step Into Christmas” a ajuns pentru prima dată în Top 10 în Marea Britanie.

Acum, Elton John a declarat pentru NME că a fost surprins că Sheeran a dezvăluit infromaţia, mai ales că el însuşi a promis că va ţine secretul.

„Nu l-am încheiat încă, mai avem de lucrat la el”, a spus John despre cântec. „Nu pot să spun mai mult de atât pentru că este în mâinile lui”.

Despre noul album, el a punctat: „Totul este un premiu cu acest disc. Fie că vinde o copie sau un milion de copii, pentru mine nu contează. M-am distrat foarte mult şi am învăţat atât de multe din realizarea lui”.

Muzicianul englez Elton John, în vârstă de 74 de ani, a devenit în octombrie primul artist care are single-uri în Top 10 din Marea Britanie în şase decenii diferite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.