Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că în opinia sa România nu va intra într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar şi nu a dorit să comenteze informaţiile neoficiale privind o posibilă desemnare a lui Nicolae Ciucă ca premier, din partea PNL şi nici dacă PSD ar susţine un astfel de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Urmează să avem o şedinţă de Birou Permanent Naţional”, a spus Marcel Ciolacu, la sosirea la sediul partidului, el precizând că PSD va veni cu o propunere clară după decizia conducerii şi după consultări. 

Întrebat dacă PSD nu va susţine un guvern minoritar,  Ciolacu a spus: ”Haideţi să vedem cum se aşează lucrurile şi să luăm în considerare perioada din acest moment”. 

El a fost întrebat şi despre varianta Nicolae Ciucă ca şi propunere de premier din partea PNL. ”Nu îmi cereţi să comentez după informaţii”, a arătat el. 

Ciolacu a precizat că părarea sa este că ”România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar, cu ce avem de-a face”.

Ştiţi că într-o zi, în România au fost mai multe decese decît în toată UE”, a mai spus el. 

Senatorul PNL Nicolae Ciucă, general în rezervă, va fi, cel mai probabil, varianta de premier pe care liberalii o vor propune miercuri, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, au declarat pentru News.ro surse din conducerea partidului.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, partidele parlamentare la consultări pentru desemnarea unui alt premier, după ce Cabinetul propus de Dacian Cioloş nu a primit votul de încredere al Parlamentului. Consultările încep la ora 11.00, cu delegaţia PNL. Înaintea întâlnirii cu şeful statului, partidele îşi stabilesc strategia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.