Liderul USR Dacian Cioloş a declarat, marţi, că nu a discutat încă în partid despre şefia Camerei Deputaţilor, care se va vacanta după demisia lui Ludovic Orban şi a spus că nu doreşte să intre în conflictul dintre Florin Cîţu şi Ludovic Orban, partidul său urmând să discute cu conducerea PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am discutat încă lucrul acesta în conducerea partidului, vom vedea zilele următoare, ieri şi zilele trecute am fost focalizaţi pe această candidatură şi pe negocierile de la Cotroceni”, a spus Cioloş.

El a continuat: ”Vom vedea care este şi poziţia colegilor noştri, acum poziţia e ocupată de Ludovic Orban, vom vedea cum pun problema şi colegii noştri. Voi avea o discuţie cu conducerea PNL, daţi-mi voie să nu intru în acest conflict Orban-Cîţu, voi avea o discuţie cu conducerea PNL şi vom vedea de acolo”. 

 

Ludovic Orban urmează să îşi dea demisia, marţi, din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.