Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu Jablonec, scor 0-1, că el nu poate avea un impact foarte rapid asupra echipei şi că încearcă să repare ce s-a greşit înainte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuie să revăd faza golului, roşu, penalti... Nu e uşor. Nu mai ţin minte ocazii de-ale lor, ţin minte două ocazii mari ale CFR-ului. Jablonec a fost mai bine fizic, a câştigat toate duelurile. Se vede că suferim din toate punctele de vedere. Repriza a doua ne dă speranţe. Am făcut patru schimbări pentru că n-aveam cu cine să mai fac a cincea schimbare. Avem foarte multe accidentări. Jablonec e o echipă foarte, foarte bună. Campionatul Cehiei sigur este peste al României. Judecat voi fi, dar nu am încuput eu pregătirea, n-am început eu transferurile.  Nu poţi să ai un impact, să zici voi câştiga zece meciuri la rând. Eu acum încerc să repar ce s-a greşit înainte. Avem atâtea meciuri şi foarte multe probleme de lot. Sper să ieşim vii”, a spus Petrescu la Pro X.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Jablonec. într-un meci din prima etapă a grupei D a Conference League.

Golul a fost marcat de Pilar, în minutul 52, dintr-un penalti acordat după ce Camora a comis un henţ în careu. După faza care a precedat penaltiul, Camora a primit cartonaş roşu (’50).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.