Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă, vineri, finalizarea a două noi licitaţii pe sectoare importante de autostradă, respectiv A1 Sibiu-Piteşti Lot 4 şi A3 Suplacu de Barcău-Chiribiş. ”Facem treabă la minister, până la capăt, în ciuda unui premier ostil”, afirmă ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă 2 licitaţii finalizate pe sectoare importante de autostradă: A1 Dibiu-Piteşti lot 4 şi A3 Suplacu de Barcău-Chiribiş. Facem treabă la minister, până la capăt, în ciuda unui premier ostil”, a scris, vineri, pe Facebook, Cătălin Drulă.  

Potrivit acestuia, sunt finalizate procedurile de evaluare şi vor fi comunicaţi de CNAIR în scurt timp câştigătorii pentru două loturi majore de autostradă: 

  • Curtea de Argeş-Tigveni lot de 10km din autostrada Sibiu-Piteşti cu un tunel de 1,3km 

  • Suplacu - Chiribiş lot de 26km, abandonat din 2013 pe Autostrada Transilvania cu lucrări realizate parţial de Bechtel, inclusiv un viaduct de 1,6km peste lacul de acumulare 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.