Un bărbat aflat într-o camionetă parcată în exteriorul Bibliotecii Congresului a anunţat poliţia că are o bombă, alertă în urma căreia mai multe clădiri din zona Capitoliului SUA au fost evacuate, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evacuarea a avut loc după ce poliţiştii au observat că bărbatul ţine în mână un obiect ce pare să fie un dispozitiv de detonare, a precizat Thomas Manger, reprezentant al Poliţiei.

Negociatori ai poliţiei discută cu bărbatul, care scrie mesaje şi le arată autorităţilor din interiorul camionetei.

“Negociatorii mei încearcă să ajungă la încheiere paşnică a incidentului. Încercăm să obţinem cât mai multe informaţii pentru a găsi o cale pentru o înţelegere”, a afirmat Manger.

Totul a început la ora locală 09:15, când camioneta a fost parcată în faţa bibliotecii. Şoferul i-a spus atunci unui poliţist că are o bombă. Camioneta nu are plăcuţe de înmatriculare.

În zonă sunt plasaţi şi lunetişti pregătiţi să intervină dacă este cazul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.