Deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia a anunţat că i-a cerut, într-o scrisoare deschisă, procurorului general Gabriela Scutea să facă lumină în cazul numirii şi exercitării mandatului de premier de către Florin Cîţu, care a fost condamnat de o instanţă din SUA. „Am făcut apel şi la Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, să susţină aplicarea legii şi a principiilor statului de drept, asupra cărora a demarat un referendum naţional, validat de o majoritate covârşitoare a românilor”, mai spus social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Românii au dreptul să ştie adevărul! I-am solicitat procurorului general al României, doamnei Gabriela Scutea, să facă lumină în cazul numirii şi exercitării mandatului de prim-ministru al României de către Florin Cîţu, condamnat penal de o instanţă din Statele Unite ale Americii”, a scris Bogdan Ival Gruia, joi pe Facebook. 
 
Deputatul PSD a adăugat că a făcut apel şa preşedintele Iohannis ca să susţină aplicarea legii şi principiilor statului de drept şi i-a reamintit şefului statului de referendumul naţional pe care l-a demarat. 
 
„De asemenea, am făcut apel şi la Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, să susţină aplicarea legii şi a principiilor statului de drept, asupra cărora a demarat un referendum naţional, validat de o majoritate covârşitoare a românilor. Vrem ca acele principii de drept sa fie respectate şi aplicate în cazul fiecărui român. Indiferent că e un om de rând sau prim-ministrul României. Vrem să vedem dacă în România anului 2021, se poate şti dacă prim-ministrul României e penal sau nu. Atât! Românii merită să ştie adevărul, iar legea trebuie să fie lege pentru toţi!”, a conchis Gruia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.