Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat joi, la ora 18:00, precizând că a intenţionat iniţial să facă acest lucru miercuri, dar premierul Florin Cîţu l-a anunţat că el doreşte să îşi lanseze candidatura în acea zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a fost întrebat miercuri când îşi va depune candidatura pentru preşedinţia PNL. 
“Joi, la ora 18:00. Am avut o înţelegere cu premierul Cîţu, în prima fază am vrut să o depun miercuri, la ora 18, premierul mi-a spus că şi el intenţionează să depună miercuri, la ora 18, din cauza asta eu am amânat joi, la ora 18. Voi prezenta moţiunea joi”, a declarat Ludovic Orban.
El nu a precizat care este titlul moţiunii cu care va candida la şefia partidului.

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri seară că moţiunea cu care se va prezenta la Congresul PNL din 25 septembrie se va numi "România Liberală" şi că lucrează la ultimele detalii ale acesteia. El îşi va depune candidatura la sfârşitul acestei săptămâni.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.