Premierul Florin Cîţu susţine că Biroul Permanent Naţional al PNL a fost convocat statutar, el arătând că a discutat încă de luni cu preşedintele partidului despre această convocare. "Mâine avem un BPN convocat de această echipă şi unde vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a declarat marţi Cîţu, despre şedinţa în care ar urma să fie validată propunerea lui Dan Vâlceanu pentru funcţia de ministru al Finanţelor Publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Mâine, pentru că suntem responsabili, am convocat un BPN pentru a numi ministrul Finanţelor Publice (..) Am discutat strategia pentru perioada următoare pentru că intră în linie dreaptă pentru congresul din 25 septembrie”, a declarat Florin Cîţu marţi seară, la finalul şedinţei PNL care a avut loc la Vila Lac şi la care preşedintele partidului nu a fost prezent. 
 
Premierul a dat asigurări că şedinţa Biroului Permanent Naţional a fost convocată statutar.
 
"Vă asigur că toate procedurile au fost respectate”, a adăugat Cîţu.
 
El a susţinutcă a discutat şi la telefon şi faţă în faţă cu Ludovic Orban, încă de luni, adăugând: "Cred că două zile sunt de ajuns”.
 
"Mâine avem un BPN convocat de această echipă şi unde vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a adăugat Cîţu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.