Metrorex a informat că duminică, în intervalul 10.20 - 11.11, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 s-a desfăşurat cu dificultate din cauza apariţiei unei defecţiuni tehnice în calea de rulare, pe distanta Ştefan cel Mare - Obor. Pentru continuarea şi fluidizarea călătoriilor, circulaţia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă intre staţiile Dristor 2 - Piaţa Iancului, pe linia 1 şi Piaţa Iancului -Piaţa Victoriei 2, linia 2, mai arată sursa citată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Călătorii au fost informaţi despre modificarea circulaţiei trenurilor prin instalaţiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor şi peroanelor staţiilor de metrou. Precizăm că în urma acestui eveniment siguranţa publicului călător nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!”, arată Metrorex, într-un anunţ de presă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.