Traficul este îngreunat, joi seară, în judeţul Braşov, pe DN 73F, la Moieciu de Sus, şi pe DN 73, la Fundata, din cauza copacilor şi a aluviunilor care au ajuns de pe versanţi pe şosea, în urma ploilor torenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că, în judeţul Braşov, pe DN 73F, în localitatea Moieciu de Sus, km 23, şi pe DN 73, la km 103 - Fundata, km 103, se circulă pe un singur fir, dirijat, din cauza unor copaci şi a aluviunilor ajunse de pe versanţi pe carosabil.

Nu au fost victime şi nici pagube materiale însemnate, a arătat sursa citată.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, la Fundata mai mulţi copaci au fost rupţi în timpul unei ploi torenţiale, care a adus şi aluviuni pe şosea.

"Echipele DRDP Braşov intervin pentru remedierea situaţiei dar până atunci vă rugăm să circulaţi cu prudenţă în această zonă", a transmis DRDP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.