Trupul tânărului dispărut în Dunăre după ce ambarcaţiunea în care se afla s-a răsturnat duminică după amiază, în zona portului Corabia, a fost găsit marţi dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că trupul a fost descoperit la aproximativ 12,5 kilometri de locul unde fusese identificată barca.
 
“Trupul neînsufleţit al bărbatului căutat pe Dunăre, în zona localităţii Corabia, a fost identificat la aproximativ 12,5 kilometri de locul în care a fost găsită barca, în aval”, a anunţat ISU Olt. 
 
La data de 25 iulie poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment naval pe Dunăre, în zona portului Corabia.
 
“Din primele verificări, s-a constatat faptul că în eveniment a fost implicată o barcă de agrement ce s-ar fi răsturnat. În barcă se aflau nouă persoane, toate din oraşul Corabia. Opt din cele cele persoane au ieşit singure la mal, conştiente. Cea de-a noua persoană este un tânăr, de 21 de ani, care, în urma evenimentului, nu a fost găsit. Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Corabia”, anunţa atunci ISU Olt.
 
Trupul tânărului a fost căutat zilnic, începând de duminică după-amiază.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.