Filmul „Space Jam: O nouă eră/ Space Jam: A New Legacy”, producţie Warner Bros. cu LeBron James în rol principal, va rula din 16 iulie în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Malcolm D. Lee a regizat continuarea succesului din 1996, care i-a avut în rolurile principale pe Michael Jordan şi personajul animat Bugs Bunny.

Lee l-a înlocuit în iulie 2019 pe Terence Nance, din cauza unor neînţelegeri între acesta şi producători.

Este pentru prima dată când James va interpreta un rol principal într-un film.

„Space Jam” (1996) a generat încasări de 230 de milioane de dolari la nivel mondial. În film au mai apărut Larry Bird, Charles Barkely, Patrick Ewing, Larry Johnson, Shawn Bradley şi Muggsy Bogues.

LeBron James, care este şi producător al lungmetrajului, spune că a simţit întotdeauna o legătură specială cu „Space Jam” şi cu Jordan, unul dintre modelele lui: „Când aveam 12 ani, aveam nevoie de inspiraţie. Michael Jordan a fost unul dintre acei oameni care m-au inspirat, alături de mama mea. Este o onoare pentru mine să fac parte din lumea «Space Jam», să pot să o reintroduc copiilor de astăzi şi să le arăt cât de incredibili sunt Looney Tunes şi cât de mare este şi baschetul. Există, de asemenea, câteva lucruri în acest film care vor surprinde multă lume. Asta face filmul interesant".

Din distribuţie fac parte Don Cheadle, Cedric Joe, Khris Davis, Zendaya, Anthony Davis şi Damian Lillard.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.