DSP Sibiu a rămas singura din ţară care are conducere militară, iar ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă că este important să existe continuitate şi nu are momentan motive pentru a opera schimbări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DSP Sibiu a rămas singura din ţară care mai are conducere militară.  

”Consider că este important să avem continuitate şi consider că o conducere eficientă merită să aibă ocazia să pună umărul şi să ne ajute să trecem peste această perioadă (...) Consider că acolo unde nu sunt probleme de funcţionare şi aici nu cred că am avut probleme deosebite sau nu probleme care să ajungă la urechile Ministerului Sănătăţii, nu văd de ce aş schimba un lucru care merge acum. Dar în perspectivă, în lunile următoare, dorim să revedem organigramele şi structurile tuturor direcţiilor de sănătate publică din ţară, iar acolo unde avem posturi vacante, să le scoatem la concurs”, a declaeat, sâmbătă, la Sibiu, Ioana Mihăilă.

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu are, din 18 noiembrie, conducere militară, în persoana colonelului-doctor Daniel Chelcea.

Acesta a preluat conducerea instituţiei în urma unei şedinţe a CJSU Sibiu la care au participat şeful DSU, Raed Arafat, şi Raluca Turcan, vicepremier la momentul respectiv, şi în care s-a decis carantinarea municipiului Sibiu.

Municipiul ajunsese atunci la o rată de infectare de 13,64 cazuri la mia de locuitori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.