La 40 de ani de la lansarea "Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute", Harrison Ford a început săptămâna aceasta filmările în Anglia la "Indiana Jones 5".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul american în vârstă de 78 de ani - care va împlini 80 în momentul lansării filmului - apare în costum, cu pălăria sa şi biciul celebre, în imagini la filmări difuzate pe reţelele de socializare. 

Realizat de James Mangold, "Indiana Jones 5" a avut un parcurs dificil. Lui Steven Spielberg nu i-a plăcut scenariu aşa că a renunţat la regie, dar va fi producător, împreună cu Kathleen Kennedy, Frank Marshall şi Simon Emanuel. Proiectul a aşteptat 13 ani, după lansarea celei de-a patra părţi. 

Actorul danez Mads Mikkelsen, precum şi Phoebe Waller-Bridge, vor fi pe genericul acestui film a cărei poveste este încă secretă. 

A cincea parte din franciză este prevăzută să fie lansată în iulie 2022.

"Raiders of the Lost Ark" a fost lansat în 1981. I-au urmat "Indiana Jones and the Temple of Doom" (1984) şi "Indiana Jones and the Last Crusade" (1989). Cel mai recent, "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (2008), a avut un succes uriaş, cu încasări de 790 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.