O femeie şi un tânăr au fost reţinuţi de poliţiştii din Ploieşti după ce, împreună cu o altă femeie, l-ar fi agresat pe un agent de pază de la un supermarket, întrucât acesta le-a atras atenţia pentru că nu purtau mască de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, în 9 iunie, în jurul orei 14:30, poliţiştii de la Secţia nr. 4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unei societăţi comerciale din zona de sud a oraşului, în urma unui conflict spontan, ar fi avut loc o agresiune asupra unui agent de pază.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele cercetări au stabilit faptul că la intrarea în societatea comercială, trei persoane (două femei şi un tânăr) ar fi fost atenţionate că nu purtau mască de protecţie, moment în care aceştia s-ar fi manifestat agresiv faţă de agentul de pază, lovindu-l şi adresându-i injurii", a transmis, joi, sursa citată.

Persoanele implicate au fost duse la sediul poliţiei pentru cercetări. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.

Una dintre femei şi tânărul au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.