Curtea Constituţională a admis joi, cu unanimitate de voturi, o excepţie de neconstituţionalitate şi a constatat că este neconstituţională sintagma „alte instituţii de spectacole sau concerte”, din Legea cadru 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În şedinţa din data de 10 iunie 2021, Curtea Constituţională, în cadrul controlului legilor posterior promulgării, cu  unanimitate de voturi, a admis excepţia de neconstituţionalitate şi a constatat că sintagma «alte instituţii de spectacole sau concerte» cuprinsă la pct.I din Capitolul I din Anexa nr. III la Legea-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice este neconstituţională. Decizia este definitivă şi general obligatorie”, arată comunicatul de presă al CCR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.