Vicepremierul şi co-preşedintele USR PLUS Dan Barna consideră că ar fi posibil un scenariu în care, dacă actuala coaliţie de guvernare se dovedeşte a fi un succes, cele trei formaţiuni politice care o compun să se prezinte la următoarele alegeri în faţa electoratului cu un proiect comun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă ia în calcul ideea ca actuala coaliţie de guvernare să intre la următoarele alegeri în cursa electorală ca o alianţă, Dan Barna a răspuns că ar fi "destul de firesc" ca cele trei partide să prezinte o continuare a proiectului.
 
"Această coaliţie, având succesul pe care eu mi-l doresc şi la care muncim în fiecare zi şi eu şi premierul şi colegii din Parlament din coaliţie, va fi într-o postură destul de firească să se prezinte în faţa românilor cu o continuare a proiectului. Dar toate astea depind de munca de fiecare zi până atunci, deci toate astea sunt scenarii despre viitor”, a declarat Dan Barna, joi seara, la Digi 24.
 
Întrebat dacă consideră că ar fi firesc ca cele trei formaţiuni care compun coaliţia de guvernare să se prezinte împreună la viitoarele alegeri, Barna a răspuns: "Dacă lucrurile merg foarte bine şi dacă guvernarea rămâne stabilă şi de succes, poate să fie un scenariu”.
 
"Totdeauna e loc de altă alternativă dacă lucrurile nu merg bine, deocamdată, noi ne străduim să meargă bine", a susţinut el.
 
Barna a mai afirmat, în aceeaşi emisiune, că "în zona scenariilor orice se poate verbaliza".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.