Rapperul american Lil Uzi Vert a renunţat la diamantul de 24 milioane de dolari care îi era implantat în frunte, după câteva luni de când a apărut cu accesoriul bizar, scrie NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a dezvăluit accesoriul în luna februarie şi a spus piatra preţioasă roz are „10, aproape 12 carate” şi că este cel mai scump lucru pe care l-a cumpărat vreodată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marni Life( NO STYLIST)1600 (@liluzivert)

Rapperul a dezvăluit că singurul motiv pentru care accesoriul în valoare de 24 de milioane i-a fost implatat în frunte a fost că nu a avut încredere în el că nu o să îl piardă.

În ciuda faptului că un reprezentant al bijutierului Elliott Eliantte a susţinut că diamantul este „sigur la oricare alt piercing”, Lil Uzi Vert a spus că piatra îi provoca sângerări şi că trebuie să o scoată.

Lil Uzi Vert nu a confirmat oficial motivul pentru îndepărtarea piercingului, însă anterior şi-a exprimat dorinţa de a-l transforma într-un inel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.