Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a făcut un tur al Arenei Naţionale, cu 14 zile înaintea primului meci de la Bucureşti din cadrul Campionatului European de Fotbal. "Lucrările sunt în grafic, mai sunt mici reglaje de făcut", a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cu 14 zile înaintea primului meci de la Bucureşti din cadrul Campionatului European de Fotbal, am făcut un tur al Arenei Naţionale împreună cu Taras Mukovoz, managerul de stadion din partea UEFA. Au fost făcute mari eforturi din partea municipalităţii, şi umane şi financiare, pentru ca Bucureştiul să se prezinte în cele mai bune condiţii la Campionatul European", a anunţat, pe Facebook, Nicuşor Dan.
 
El s-a arătat optimist în ceea ce priveşte organizarea.
 
"Lucrările sunt în grafic, mai sunt mici reglaje de făcut, colaborăm bine cu partenerii de la UEFA EURO 2020 şi sunt foarte optimist că vom fi la înălţimea evenimentului", a afirmat Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.