Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că din punctul său de vedere nu este nicio problemă că fostul ministru de Interne Carmen Dan s-a angajat la Uniunea Naţională a Notarilor, el adăugând că nu are cunoştinţă dacă aceasta mai este membru PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E vreo problemă că doamna Carmen Dan lucrează la Uniunea Naţională a Notarilor? Nu o iau personal, dar nu înţeleg, doamna Carmen Dan nu mai are dreptul să muncească?”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la TVR1.

Întrebat dacă mai este Carmen Dan membru PSD, Ciolacu a răspuns că nu a întrebat acest lucru.

”Cred că da, la Teleorman, nu ştiu, nu am întrebat”, a declarat Ciolacu.

Preşedintele PSD este de părere că e dreptul notarilor să angajeze pe cine vor în asociaţia lor.

”Am crezut că mă întrebaţi de ciocli care i-au pus pe la Piatra Neamţ în funcţii publice, manageri, aveţi şi dumneavoastră aici (la TVR - n.r.) o directoare nouă care e cu  vrăjitoarele, eu am crezut că vorbim lucruri de instituţiile publice. Poate vă aduc aminte la Apele Române ce s-a întâmplat cu  cine a fost angajat, scoatem Consiliile de Administraţie. Pe cine au angajat notarii, asociaţia lor, cred că e dreptul lor. Nu suntem eterni, nici eu nu sunt etern. Am şi anunţat că aş mai vrea să fac şi  altceva în viaţă, nu numai politică”, a declarat Marcel Ciolacu.

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe a afirmat, marţi seară, că ”un alt soldat credincios al lui Daddy a fost recuperat de pe linie moartă şi a primit o sinecură”, referindu-se la faptul că fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost angajată la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.