Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, i-a decorat, marţi, pe jandarmii români care au participat la misiunea NATO din Afganistan, precizând că activitatea jandarmilor în diverse misiuni de-a lungul anilor a fost apreciată de către partenerii internaţionali. "Fără excepţie, fiecare activitate a dumneavoastră a fost apreciată de partenerii internaţionali. Practic, vorbim de zece ani de misiuni desfăşurate sub egida NATO, în Afganistan, care au fost încheiate cu succes", le-a spus Bode.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmii români care au participat la Misiunea NATO din Afganistan - Resolute Suport au primit, marţi, distincţii din partea Ministerului Afacerilor Interne şi Armatei Statelor Unite ale Americii.
 
"Sunt deosebit de onorat să ofer cea mai înaltă distincţie a Ministerului de Interne militarilor instituţiei noastre care s-au întors din misiunea Resolute Suport din Afganistan. Participarea jandarmilor români la această ultimă misiune este o mărturie fidelă a angajamentului României de susţinere şi apărare fermă a valorilor democratice”, a afirmat Lucian Bode.
 
El a menţionat că, în ultimii zece ani, 450 de cadre MAI au participat la misiuni similare. 
 
"Din 2015 la misiunile NATO Resolute Suport au participat peste 150 de cadre ale MAI, iar anterior acesteia, din 2011, au participat aproape 300 de poliţişti şi militari aparţinând MAI”, a precizat Bode.
 
El a amintit că activitatea acestora a fost apreciată de către partenerii internaţionali. 
 
"Fără excepţie, fiecare activitate a dumneavoastră a fost apreciată de partenerii internaţionali. Practic, vorbim de zece ani de misiuni desfăşurate sub egida NATO, în Afganistan, care au fost încheiate cu succes”, a mai transmis Lucian Bode.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.