Părinţii vor afla, la ediţia de sâmbătă a emisiunii „Supernanny” de la Prima TV, cum pot fi stabilite reguli clare şi cum poate fi construită o relaţie părinte-copil fără certuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Supernanny este chemată la Chiajna de o mamă singură, Andreea, în vârstă de 32 de ani, care are un băiat, Edi, în vârstă de 6 ani.

Aşa cum recunoaşte chiar ea, Andreea nu ştie cum să îşi schimbe statutul actual. Se simte şi este percepută mai mult ca o soră mai mare ori o prietenă a lui Edi, şi nicidecum ca mama lui.

Lipsa regulilor în această familie şi incapacitatea Andreei de a-şi asuma postura de mamă sunt cele mai importante probleme sesizate de expertul în parenting Urania Cremene, în perioada de observare.

În doar câteva zile, Urania Cremene va reuşi să facă schimbări evidente. Rezultatul va putea fi urmărit sâmbătă, de la ora 20:00, la Prima TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.