Un accident rutier a avut loc, luni, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, în urma căruia două persoane au murit. Traficul între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea a fost complet blocat, dar, după primele cercetări la faţa locului, se desfăşoară alternativ. Victimele sunt un bărbat de 53 de ani şi o femeie de 58 de ani, care se deplasau cu o maşină înmatriculată în Cluj. Autoturismul a intrat direct sub TIR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Autoturismul înmatriculat în Cluj ce se deplasa pe sensul de mers SB-VL, din motive ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa din sensul opus de mers”, a transmis IPJ Vâlcea. 

Victimele sunt un bărbat de 53 de ani şi o femeie de 58 de ani. 

Traficul rutier în zonă se desfăşoară alternativ. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Vâlcea a anunţat, luni, că un autoturism şi un TIR s-au ciocnit, pe DN 7, în apropierea localităţii Călimăneşti.  

”Sunt anunţate două persoane încarcerate in autoturism, inconştiente. Pompierii militari se deplasează cu o ambulanţă SMURD, două autospeciale de descarcerare”, a transmsi ISU Vâlcea.

Cele două persoane nu au putut fi salvate, fiind declarat decesul.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că traficul este blocat în totalitate.

La faţa locului se află poliţiştii Seriviciului Rutier care efectuează cercetarea pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.