Comuna Cernica din judeţul Ilfov intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, începând de joi, de la ora 22.00, după ce rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 7,28 cazuri la o mie de locuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Ilfov, în urma analizei de risc făcută de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, în şedinţă extraordinară, Hotărârea nr. 63 din 31 martie privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Cernica, cu satele aparţinătoare Cernica, Bălăceanca, Căldăraru, Poşta şi Tânganu, judeţul Ilfov.

Propunerea a fost înaintată Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Astfel, şeful DSU, secretar de stat dr. Raed Arafat, a emis Ordinul nr. 6829 din 1 aprilie privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Cernica, începând din 1 aprilie, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la 15 aprilie, ora 22:00.

Incidenţa cumulată a cazurilor comunicată joi este de 7,28 în comuna Cernica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.