Departamentul pentru Situaţi de Urgenţă prezintă, luni seară, lista ţărilor care au impus retricţii de circulaţie pe timpul nopţii pentru a reduce răspândrea pandemiei. ”Restricţiile luate la nivelul României, pe lângă rolul acestora de a diminua presiunea regăsită la nivelul întregului sistem medical, au in final rol de prevenţie şi salvare de vieţi”, a transmis DSU.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DSU prezintă, lui seară, pe Facebook, măsurile impuse la nivel european, în contextul limitării răspândirii noului Coronavirus. 

 

 

”Restricţiile luate la nivelul României, pe lângă rolul acestora de a diminua presiunea regăsită la nivelul întregului sistem medical, au in final rol de prevenţie şi salvare se vieţi. Astăzi, 29 martie 2021, în cadrul Secţiilor de terapie intensivă a fost raportat un număr de 1.398 persoane şi 881 de persoane aflate în Unităţile de Primiri Urgenţe, la nivel naţional. Scopul nostru este de a salva. Noi, împreună, suntem o echipă! Doar aşa, vom trece cu bine de această perioadă”, a transmis DSU.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.