Oraşul Râşnov va găzdui, în acest week-end, etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este al şaptelea an în care România, Judeţul Braşov, oraşul Râşnov găzduiesc reuniuni ale Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile.

Anul trecut, a fost înregistrată o premieră la Râşnov, unde au fost organizate şi două etape de Cupă Mondială masculină.

Anul acesta, o nouă premieră pentru România: organizarea unei etape de Cupă Mondială pe echipe mixte. Dar adevărata provocare este că vor fi simultan, într-o singură reuniune, atât competiţiile feminine şi masculine, cât şi cea pe echipe mixte. Astfel, joi şi vineri vor fi organizate două etape de Cupă Mondială feminine, vineri o etapă de Cupă Mondială masculină, iar sâmbătă o etapă de Cupă Mondială pe echipe mixte.

Federaţia Română de Schi Biatlon şi Primăria oraşului Râşnov au lucrat intens în ultimele zile, când gerul a permis, pentru a face zăpadă artificială, astfel ca trambulina să se prezinte în cele mai bune condiţii pentru competiţii.

Din păcate, anul acesta, restricţiile privind limitarea efectelor pandemiei de Covid 19, nu permit prezenţa spectatorilor, dar întregul eveniment va fi televizat.

Întregul eveniment se va desfăşura cu respectarea măsurilor sanitare impuse de autorităţi, limitându-se contactele fizice. Şedinţele tehnice vor fi ţinute online. Centrul de presă va funcţiona în regim normal, cu respectarea măsurilor de protecţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.