Comisia de Disciplină a FRF a constatat, în şedinţa de vineri, retragerea echipei Turris – Oltul Turnu Măgurele din toate competiţiile organizate de federaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa a fost sancţionată cu retrogradarea în ultima categorie competiţională organizată de asociaţia judeţeană.

“Constată retragerea echipei AFC Turris - Oltul Turnu Măgurele din toate competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal În baza art. 79/8, art.79/9 din RD coroborat cu art. 30/15 din ROAF şi art. 79/14/1 din RD echipa AFC Turris -Oltul Turnu Măgurele se sancţionează cu Retrogradarea în ultima categorie competiţională organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal pe teritoriul căreia îşi are sediul clubul în cauză. În baza art. 34 din RD AFC Turris -Oltul Turnu Măgurele se sancţionează cu Forfait (3- 0 în favoarea echipei AFC Dunărea 2005 Călăraşi)”, este decizia comisiei în cazul echipei Turris.

La 5 februarie, FRF anunţa că Turris a informat federaţia că a decis să se retragă din competiţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.