Romanian Endurance Series, singurul campionat de circuit din ţară ce reuneşte la start turisme, GT-uri şi prototipuri, şi Moto RC, cel mai important campionat de motociclism viteză din România, vor fi difuzate în exclusivitate de postul Look Sport 3 în următorii cinci ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele etape ale Romanian Endurance Series se vor desfăşura pe primul circuit de viteză din România, MotorPark Romania (Adâncata), iar alte două dintre ele vor avea loc la Târgu Mureş, pe Transilvania Motor Ring.

Sergiu Nicolae, campionul din 2020, a transmis într-un comunicat: „Anul trecut a fost cel mai disputat campionat de până acum iar competiţia creşte de la an la an. Drept urmare, ne aşteptăm ca în 2021 să fie chiar mai competitiv. Alături de echipa mea, cei de la Willi Motorsport, venim cu o nouă maşină şi suntem pregătiţi pentru a câştiga”.

Moto RC este una dintre cele mai populare competiţii de motociclism viteză din sud-estul Europei şi anul acesta va avea şase etape, începând cu 23 - 25 aprilie. Ultima etapă e programată pe 1 - 3 octombrie. Competiţia are cinci clase - Stock 1000, Stock 600, Stock 300, Rookies 1000 şi Rookies 600. Clasele Stock adună la start unii dintre cei mai rapizi piloţi din ţară şi din această parte a Europei.

În plus, pe Look Sport 3 pot fi urmărite competiţiile majore ale sporturilor cu motor - Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche Supercup şi Moto GP, Moto 2, Moto 3 şi Moto E.

Săptămâna trecută a fost anunţat că din programul postului deţinut de Clever Media Network vor face parte şi cursele din raliul viteză pe circuit stradal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.