FC Argeş anunţă că a încheiat un contract pentru un sezon şi jumătate cu brazilianul Ruan Ribeiro Teles. El se pregătea de câteva săptămâni cu alb-violeţii, iar de luni a devenit oficial jucătorul echipei piteştene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ruan Ribeiro Teles (23 ani) este mijlocaş dreapta, dar poate evolua şi ca atacant. Măsoară 172 cm şi cântăreşte 67 kg. În perioada 2017-2019 a evoluat în Portugalia, la Varzim, formaţie care activează în liga secundă, dar şi pentru echipa de primă ligă, Maritimo Funchal.

Ruan a jucat 36 de partide pentru Varzim, după care, la 10 ianuarie 2019, s-a transferat la Maritimo Funchal. Pentru prima echipă a lui Maritimo, Ribeiro a bifat un meci, iar pentru formaţia Under 23 a jucat 4 partide.

În 2020, Ruan a fost împrumutat în Brazilia, la Vila Nova Atletico Club, fiind folosit în 5 meciuri. În fotbalul profesionist, mijlocaşul are 54 de partide şi 2 goluri marcate.

Ruan Ribeiro Teles îşi doreşte foarte mult să confirme aşteptările şi încrederea acordată: "Am venit la FC Argeş, o echipă de tradiţie a fotbalului românesc. Idolul meu este Neymar. Vreau să joc cât mai bine, iar prin evoluţiile mele să-mi ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Îmi doresc să confirm aşteptările şi încrederea acordată. Mi-aş dori ca peste ani să se vorbească despre mine ca despre <Neymar de România!>", a spus fotbalistul brazilian.

În afară de Ruan Ribeiro Teles, FC Argeş i-a mai adus în această iarnă pe fundaşul central Deian Boldor, pe mijlocaşul ofensiv Pablo de Lucas, pe mijlocaşul de bandă Cristi Dumitru, venit sub formă de împrumut de la FCSB şi pe fundaşul stânga, Ronie Jimmy de Jonghe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.