Thrillerul de acţiune „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea weekend de la premieră, filmul regizat de Robert Lorenz a generat încasări de puţin peste 2 milioane de dolari, aducând totalul nord-american la 6,09 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Neeson interpretează rolul unui fermier de la graniţa Arizonei care devine apărătorul unui tânăr mexican ce se ascunde de un cartel care l-a urmărit până în Statele Unite.

Locul al doilea a fost ocupat de animaţia „The Croods: A New Age”, după ce a generat încasări de 1,8 milioane de dolari în al nouălea weekend de la debut. Până în prezent, la nivel nord-american, filmul a acumulat încasări de 41,8 milioane de dolari.

Îi urmează în top al doilea film „Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot şi Chris Pine în distribuţie, care a generat, în al cincilea weekend de la lansare, încasări de 1,6 milioane de dolari.

Producţia Warner Bros., care a costat 200 de milioane de dolari, a avut premiera, simultan, în cinematografele nord-americane şi pe platforma HBO Max. Ea nu mai este disponibilă pe platformă, de duminică, urmând să ruleze doar în cinematografe. Până în prezent, la nivel nord-american, „Wonder Woman 1984” a înregistrat în total 37,7 milioane de dolari, iar la nivel internaţional, 110,3 milioane de dolari.

Drama „News of the World”, cu Tom Hanks în rol principal, a mai pierdut un loc în clasament. Filmul lui Paul Greengrass a înregistrat încasări de 810.000 de dolari în al cincilea weekend de la premieră. La nivel nord-american, lungmetrajul a generat încasări de 9,65 milioane de dolari.

Locul al cincilea a fost ocupat de thrillerul fantasy „Monster Hunter”, regizat de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich în rol principal. În al şaselea weekend de la premieră, filmul a generat încasări tot de 810.000 de dolari, ceea ce aduce totalul nord-american la 10,1 milioane de dolari.

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de thrillerul „Fatale”, drama „Promising Young Woman”, drama „Our Friend”, comedia „The War with Grandpa” şi adaptarea fantasy „Pinocchio”.

Cinematografele din principalele pieţe nord-americane, New York şi Los Angeles, sunt închise pe perioadă nedeterminată, astfel că box office-ul continuă să înregistreze unele dintre cele mai mici valori din toate timpurile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.