Campania de vaccinare împotriva noului coronavirus începe în Vrancea pe 4 ianuarie, în judeţ urmând să ajungă, într-o primă fază, 975 de doze de vaccin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Vrancea, în judeţ ar urma să ajungă 975 de vaccinuri anti Covid cu care să fie imunizate cadrele medicale din spitale, precum şi angajaţii din domeniul social.

Autorităţile de sănătate publică şi-au propus ca primele vaccinări să fie făcute în decursul a 3 zile.

Ulterior, sunt aşteptate noi doze de vaccin.

Deocamdată nu se ştie cînd va începe etapa a doua de imunizare, în care vor fi vaccinate persoanele din categorii de risc şi lucrători care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale.

Pentru a doua şi a treia etapă, însă, au fost organizate şi vor funcţiona în judeţ 12 centre de vaccinare. 4 dintre acestea vor funcţiona în Focşani, cîte unul în oraşele Panciu şi Odobeşti şi câte unul în comunele Vidra, Tâmboieşti, Dumitreşti, 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.