Poliţiştii din Ploieşti au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru identificarea unei persoane care a incendiat o casă de schimb valutar din zona centrală a Ploieştiului. Suspectul a aruncat motorină pe geamurile clădirii în care funcţionează casa de schimb, cele două angajate care se aflau în interior scăpând nevătămate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs marţi, în jurul orei 11:40, la o casă de schimb valutar de pe strada Cuza Vodă, în zona centrală a municipiului Ploieşti.
 
Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, "din primele date a rezultat faptul că o persoană nemulţumită ar fi aruncat cu o sticlă ce conţinea lichid inflamabil şi ar fi aprins cu o brichetă conţinutul, după care a fugit”.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorului. 
 
La locul incidentului s-au deplasat şi pompierii, însă incendiul a fost stins înainte înainte de sosirea echipajelor de la ISU Prahova. Purtătorul de cuvânt al Instituţiei, Raluca Vasiloae, a declarat că incendiul s-ar fi produs în condiţiile în care un bărbat a aruncat motorină pe geamurile casei de schimb şi a dat foc în timp ce în interior se aflau două femei. Acestea au scăpat fără răni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.