Antrenorul Sylvain Bruneau a declarat că jucătoarea cannadiană de origine română Bianca Andreescu este pregătită să revină în competiţii, informează tennishead.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un an foarte greu. Ne-am antrenat la Monte-Carlo pentru recuperarea ei completă după accidentarea suferită la genunchi. Era pregătită să se întoarcă la Indian Wells, dar toate turneele au fost anulate de pandemie. În timpul verii, ne-am antrenat pentru revenire, dar ea a suferit o accidentare la picior şi a trebuit să oprim antrenamentele. Sunt optimist că accidentările fac acum parte din trecut. Ascensiunea ei a fost atât de rapidă, încât nu a fost pregătită să joace multe meciuri de nivel înalt într-o perioadă scurtă de timp. Bianca dă tot ce este mai bun în meciurile grele şi trebuie să regăsească simţul competiţional. Va fi fericită să revină pe teren, să concureze şi este extrem de motivată. Cealaltă parte este că te obişnuieşti cu presiunea prin a fi confruntat puţin cu ea. Când nu te confruntaţi cu acea muzică o vreme, va exista o mică adaptare, dar Bianca, prin natura ei, a fost întotdeauna o persoană care s-a dezvoltat în competiţie", a declarat Bruneau.

Bianca Andreescu, 20 de ani, locul 7 WTA, s-a accidentat la genunchiul stâng la Turneul Campioanelor din octombrie 2019 şi nu a mai evoluat de atunci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.