Atacantul Valentin Costache a declarat, duminică seară, că înainte de meciul cu FCSB a primit un mesaj de la o persoană din cadrul clubului CFR, care i-a transmis că va înscrie în această seară. El a mai spus şi că a fost foarte afectat pentru că fostul antrenor Dan Petrescu nu l-a inclus pe lista UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem mare încredere acum pentru următoarele meciuri, cu Dinamo şi Craiova. Am îneles bine ce ne-a spus Mister. Înainte de meci am primit mesaj de la cineva din club, care mi-a spus că marchez sută la sută. Am fost foarte afectat că nu am fost pe lista UEFA, nu am înţeles, am încercat să mă schimb şi uite că uşor-uşor îmi revin şi eu", a declarat Costache la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Bucureştenii sunt pe prima poziţie în clasament, cu 30 de puncte, iar clujenii sunt pe trei, cu 27 de puncte. Pe poziţia a doua se află Universitatea Craiova, cu 28 de puncte şi un joc mai puţin.

La Cluj-Napoca, au marcat Deac ’35 (penalti) şi Costache ’73. Penaltiul a fost acordat pentru un fault al lui Miron la Vojtus.

În minutul 2, FCSB a cerut fără succes să i se acorde un penalti pentru un cenţ în careu al lui Camora.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.