De teama costurilor mari ale tratamentului cu implanturi, multi oameni raman cu o dantura incompleta ani la rand. Din pacate, golurile din dantura scad calitatea vietii si le afecteaza aspectul fizic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chiar daca pretul unui implant dentar este mai mare decat cel al altor proceduri, trebuie sa stii ca acest tratament merita investitia datorita avantajelor unice pe care le ofera. In cazul in care si tu ai amanat pana acum procedura de implantare, nu ar mai trebui sa stai pe ganduri. Iata de ce:

1. Vei face o investitie pe termen lung

Daca anumite metode de tratament iti rezolva problemele doar pentru o perioada limitata de timp, atunci cand apelezi la cea mai moderna solutie de inlocuire a dintilor pierduti, stii ca faci o investitie pe termen lung. Implantul poate rezista chiar si toata viata daca este ingrijit corespunzator!

Pret implant dentar? Nu atat de mare precum crezi! Apeleaza la o clinica stomatologica de top, asa cum este Dental Excellence, si vei putea beneficia de oferte speciale la acest tratament.

2. Vei preveni migrarea naturala a dintilor

Cu cat astepti mai mult timp, cu atat fizionomia ta poate avea de suferit! Pe langa faptul ca o dantura incompleta nu arata bine din punct de vedere estetic, dupa o anumita perioada de timp, dintii invecinati vor incepe sa migreze. De aceea, este important sa apelezi cat mai repede la acest tratament!

3. Implantul va arata si se va simti ca un dinte natural

Daca pana acum te-ai gandit ca dintii artificiali vor fi usor de observat sau ca ii vei percepe ca pe niste “corpuri straine” in cavitatea bucala, deoarece se deosebesc de dintii naturali, te-ai inselat. In cazul in care vei opta pentru o clinica stomatologica cu experienta, vei avea implanturi dentare realizate din materiale biocompatibile 100% cu organismul uman.

Totodata, si coroanele care se ataseaza implanturilor vor fi din materiale de cea mai buna calitate. Asadar, dintii artificiali vor arata si se vor simti la fel ca cei naturali!

4. Nu vei mai avea problema cariilor

La dintii naturali pot aparea, in orice moment, carii, dar la cei artificiali, aceasta problema nu mai exista. Bineinteles, dupa ce ai apelat la tratamentul cu implant dentar, este important sa acorzi o atentie deosebita ingrijirii orale, pentru a te asigura ca te vei bucura de o dantura impecabila pe durata intregii vieti.

5. Nu vei simti durere

Pe langa pretul unui implant dentar, un alt motiv pentru care multe persoane amana tratamentul este frica de durere. Interventia de implantare pare, la prima vedere, dureroasa, insa pacientii nu stiu ca ea se realizeaza sub anestezie.

In timpul procedurii, nu vei simti nimic! Iar daca, dupa ce va trece efectul anesteziei, vei simti un mic disconfort, vei putea lua medicamentele pe care ti le va prescrie medicul specialist.

Un alt avantaj pe care il ofera tratamentul cu implanturi este faptul ca nu afecteaza dintii invecinati. Nu este necesara niciun fel de interventie asupra lor, asa ca nu se vor deteriora in urma procedurii.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti recuperezi functionalitatea si aspectul estetic al danturii, apeleaza la clinica stomatologica dentalexcellence.ro. Aici vei avea parte de aparatura de ultima generatie si un pret implant dentar avantajos!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.