Un angajat al Spitalului de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara este cercetat pentru agresiune sexuală, după ce informaţii despre faptele bărbatului au apărut în mediul online, iar poliţiştii Secţiei 3 din Timişoara s-au autosesizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Timiş, cercetările au loc sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.
 
"În urma apariţiei în mediul online a unor informaţii cu privire la faptul că mai multe paciente acuză că au fost agresate sexual de către un angajat al Spitalului de copii din Timişoara, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală şi efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara în vederea  stabilirii situaţiei de fapt şi luării de măsuri legale”, transmite IPJ Timiş.
 
Potrivit presei, un asistent medical al Spitalului de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara ar fi agresat mai multe mame care îşi însoţeau copiii internaţi în unitatea medicală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.