Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că ”angajamentul politic” privind alegerea lui Vlad Voiculescu în funcţia de viceprimar al Capitalei ”va fi respectat”, iar acest lucru va fi pus în practică după ce nu va mai exista niciun litigiu privind rezultatul alegerilor locale pentru Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Este un angajament politic care va fi respectat. După cum ştiţi, Codul Administrativ spune că viceprimarii sunt aleşi după întreg Consiliul este constituit, mai avem acel litigiu la Sectorul 1, eu cred că într-o săptămână se rezolvă, din ce am văzut şi eu pe portal (portalul instanţelor de judecată – n.r.) şi atunci, evident, la prima şedinţă după ce litigiul se rezolvă angajamentul va fi respectat”, a explicat Nicuşor Dan, duminică, la ieşirea din secţia de votare, întrebat fiind dacă reprezentantul USR -PLUS Vlad Voiculescu va primi funcţia de viceprimar al Capitalei. 
 
Primarul general a precizat că marţi va avea loc următoarea şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.