Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat, joi, că întreaga delegaţie a naţionalei Turciei participantă, în urmă cu o zi, la meciul amical cu Croaţia, a fost testată pentru coronavirus, ca urmare a descoperirii faptului că croatul Domagoj Vida a fost găsit infectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi cei în privinţa cărora a existat suspiciunea că ar fi fost în contact cu Vida s-au întors la baza de pregătire a echipei naţionale, miercuri, separat de restul delegaţiei, şi au intrat în izolare.

Joi dimineaţă, întreaga delegaţie a fost testată pentru Covid-19, iar după-amiază federaţia a anunţat, în social media, că rezultatele testelor sunt negative.

Internaţionalul croat Domagoj Vida a aflat că este infectat cu noul coronavirus la pauza meciului amical disputat, miercuri, la Istanbul, cu Turcia. Fundaşul de 31 de ani a fost titular şi înlocuit la pauză cu Uremovici. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Toţi jucătorii au fost testaţi înainte de a se alătura naţionalelor lor, iar rezultatele au fost negative. Un nou test a fost efectuat, miercuri, în ziua meciului şi rezultatul lui Vida s-a dovedit a fi pozitiv.

Vida, care evoluează la Beşiktaş, rămâne în izolare la Istanbul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.