Ambasada Republicii Coreea în România împreună cu Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Afacerilor Rurale al Republicii Coreea şi aT (Korea Agro-Fisheries & Food Trade Corporation) organizează „Korean Rice Food Exhibition”, pentru a marca 30 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Coreea şi România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va avea loc pe parcursul a două zile, în două spaţii: în incinta Carrefour Corbeanca Ilfov (7 noiembrie), respectiv Carrefour ParkLake Bucureşti (8 noiembrie), în intervalul orar 09:00 - 18:00.

Vor fi prezentate produse alimentare coreene autentice, o parte dintre ele nefiind disponibile încă pe piaţa românească: Tteok-bokki (batoane de orez), piure de orez, pulbere tradiţională din cereale 100% organice (misu-garu), HWAYO – băutură tradiţională obţinută prin distilarea alcoolului din boabe fermentate de orez coreean, şi supă cu tăiţei de orez.

Pe lângă produsele ce au la bază orezul, vor mai fi disponibile în cele două spaţii extractul din rădăcină de ginseng coreean, extractul de usturoi coreean, precum şi găluşte coreene (mandu). Mai mult, vizitatorii vor primi mostre gratuite pentru a degusta acasă produsele disponibile.

Accesul la eveniment este gratuit, iar organizarea se aliniază standardelor de igienă şi respectă măsurile de de distanţare fizică şi prevenţie în spaţiile publice stabilite de autorităţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.