Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a transmis, vineri seară, un mesaj de condoleanţe după decesul medicului şef al Compartimentului Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Feteşti, Mioara Neagu. ”Am pierdut un om care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa sa, un om care aştepta să se repună pe picioare pentru a-şi continua misiunea vieţii ei, de a salva alţi oameni”, a transmis DSU.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am pierdut astăzi o colegă, un salvator, un om care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa sa, un om care aştepta să se repună pe picioare pentru a-şi continua misiunea vieţii ei, de a salva alţi oameni. Mioara Neagu, medic de urgenţă, medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Anghel Saligny” din Feteşti, o femeie tânără, discretă, iubitoare de viaţă extrem de pasionată de munca ei, iubită de colegi, astăzi ne-a părăsit. În toată lupta ei extrem de grea timp de o lună cu noul Coronavirus, astăzi, inima ei a cedat, la doar 48 de ani. Nouă, în schimb, în ultima ei postare pe Facebook, «ne-a spus» să ne protejăm. Aşa vom face Mioara! Drum lin către Cer!”, este mesajul transmis, vinery seară, pe pagina oficială de Facebook a DSU.

Mioara Neagu contractase virusul în luna septembrie şi era internată în spitalul suport COVID-19 Colentina.

Foarte discretă pe reţelele sociale, Mioara Neagu a distribuit, în 22 septembrie, mesajul unui coleg medic care atrăgea atenţia asupra faptului că virusul SARS-CoV-2 există şi că purtarea măştii de protecţie salvează vieţi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.