Marcel Ciolacu a anunţat, întrebat dacă este adevărat că Alexandru Rafila va deschide lista PSD la Camera Deputaţilor, în Bucureşti, că acesta va veni la sediul PSD joi. Liderul social-democraţilor a precizat că vrea ca acesta să îi explice care este situaţia epidemiologică în ţară şi dacă alegerile parlamentare pot fi organizate în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi (joi - n.r.) o să am o discuţie cu domnul Rafila. Va veni la partid. Voi avea o discuţie cu domnul profesor Rafila. În primul rând, vreau şi eu să îmi explice mai bine un specialist care este situaţia ca pe urmă să am şi eu o discuţie cât mai avizată cu ceilalţi colegi”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la sediul PSD dacă Alexandru Rafila va deschide lista partidului în Bucureşti la Camera Deputaţilor. 

Reprezentanţii PSD au anunţat că Marcel Ciolacu va susţine joi de la ora 18.00 o conferinţă de presă.

Profesorul Alexandru Rafila ar urma să deschidă lista PSD pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare, au declarat surse din partid pentru News.ro. Deocamdată, Rafila nu a comentat informaţia. Lista social-democraţilor pentru Senat va fi deschisă de Gabriela Firea, iar parlamentari ca Florin Iordache, Eugen Nicolicea şi Carmen Dan nu vor mai prinde locuri eligibile pe listă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.