Poliţişti din Olt au descins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din oraşul Corabia unde 170 de persoane se distrau, ignorând regulile de distanţare fizică şi de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Administratorul clubului a primit mai multe sancţiuni, în valoare de câteva zeci de mii de lei, însă şi unii dintre participanţii la petrecerea din club au fost sancţionaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele de control au intrat în clubul din oraşul Corabia, duminică dimineaţă, în jurul orei 1:00 şi au constatat că la acel moment, în interiorul clubului respectiv se aflau aproximativ 170 de persoane, deşi actele normative î vigoare interzic funcţionarea unor astfel de localuri.

În aceste condiţii, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au sancţionat contravenţional administratorul clubului cu amendă în valoare de 10.000 de lei, întrucât nu au fost respectate măsurile referitoare la suspendarea activităţii.

O altă amendă, tot de 10.000 de lei a fost dată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Olt care au constatat că în club nu se respecta obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale , iar reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au aplicat o sancţiune în valoare de 10.000 de lei nerespectarea măsurilor în situaţii epidemiologice deosebite.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, care au făcut parte din echipa de control au aplicat şase amenzi pentru fumat în spaţiile publice închise  şi o sancţiune pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 2.500 de lei.


Alte 5 sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice şi a celei privind ordinea şi liniştea publică.

„Administratorului clubului i s-a pus în vedere să suspende activitatea”, au precizat oficialii IPJ Olt într-un comunicat dat publicităţii duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.