Lungmetrajul „Mulan”, produs de Disney, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, după ce, în al doilea weekend de la debutul pe marile ecrane, a generat încasări de peste 210.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crystal Liu interpretează rolul Mulan, o tânără care se deghizează în bărbat pentru a-i lua locul în armată vârstnicului ei tată. Filmul a generat, în al doilea weekend, încasări de 218.983 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Comedia „Un tataie de coşmar/ The War with Grandpa”, regizată de Tim Hill, cu Robert De Niro în rol principal, s-a menţinut pe locul al doilea. În al doilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 9.577 de spectatori şi a generat încasări de 206.731 de lei.

Thrillerul „Tenet” al lui Christopher Nolan şi-a menţinut de asemena poziţia, a treia, după ce, în al treilea weekend de la lansare, a fost vizionat de 6.574 de spectatori şi a înregistrat încasări de 153.679 de lei.

Drama romantică „După ce ne-am certat/ After We Collided” a ocupat locul al patrulea în box office-ul românesc. În al patrulea weekend, filmul a fost vizionat de 4.741 de spectatori şi a generat încasări de 99.412 lei.

Animaţia „Salvaţi de crănţănei/ Animal Crackers” a debutat pe locul al cincilea în top, cu 4.623 de spectatori şi încasări de 91.292 de lei.

Comedia „Made in Italy”,  regizată de James D'Arcy, cu Liam Neeson în rol principal, a debutat pe poziţia a şasea, cu 2.939 de spectatori şi încasări de 64.126 de lei.

„Noii mutanţi/ The New Mutants” a coborât două locuri, până pe şapte, după ce, în al treilea weekend, a generat încasări de 57.037 de lei.

Documentarul „30 de ani şi 15 minute”, de Ştefan Mandachi, despre infrastructura rutieră a României la trei decenii de la Revoluţie, a debutat pe locul al optulea în top, cu 1.662 de spectatori şi încasări de 31.466 de lei.

Un alt documnentar, „Profu'”, de Alex Brendea, despre un profesor de matematică din Bistriţa, care a renunţat la sistemul de învăţământ şi a pus bazele unei clase în propriul apartament, a debutat pe poziţia a noua, cu 1.157 de spectatori şi 13.314 lei.

Animaţia „Tot înainte/ Onward", aventura fantastică a doi fraţi, pentru care şi-au împrumutat vocile Tom Holland şi Chris Pratt, a coborât trei locuri, până pe zece, cu încasări de 9.950 de lei generate în al şaptelea weekend de la lansare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.